Επιλογή Γλώσσας

GreekEnglish (United Kingdom)

Το Aristea Hotel Διαθέτει:


- 5 γραφικά δωμάτια που μπορούν να φιλοξενήσουν από 1 έως 3 άτομα, με δικό τους μπάνιο, ζεστό νερό όλη μέρα, τηλεόραση και αυτόνομη θέρμανση για τις χιονισμένες νύχτες του χειμώνα.


- 4 studios που μπορούν να φιλοξενήσουν από 3 μέχρι και 7 άτομα. Διαθέτουν διπλά μπάνια, κουζίνα με πλήρη εξοπλισμό, ψυγείο, τραπεζαρία, τηλεόραση σε όλα τα δωμάτια, αυτόνομη θέρμανση και δικό τους τζάκι με διαθεσιμότητα σε ξύλα. Επίσης διαθέτουν μεγάλα μπαλκόνια για να απολαμβάνετε τον καφέ σας με θέα τις πλαγιές του Ψηλορείτη.

 

Καλώς ήρθατε στο Aristea Hotel

Στο γραφικό χωριό των Ανωγείων, όπου η παράδοση και η φιλοξενία βρίσκουν το αληθινό τους πρόσωπο, πλάι στις επιβλητικές πλαγιές του Ψηλορείτη, εκεί, σας περιμένει να σας υποδεχτεί στο σπίτι της η Αριστέα.

Τα ζεστά και με μεράκι φροντισμένα δωμάτιά της, ανάμεσα στα διάσπαρτα λουλούδια και το άρωμα των φυτών του βουνού, είναι φτιαγμένα για να ξαποστάσετε και να ονειρευτείται, με τη μαγική θέα από τα μπαλκόνια τους στις πλαγιές των γύρω βουνών.

Καθημερινά ένα ζεστό και παραδοσιακό πρωινό φτιαγμένο με τα αγνά προϊόντα του τόπου και του περιβολιού της, σερβίρεται για να πάρετε δυνάμεις ξεκινώντας να ανακαλύψετε τις ομορφιές της περιοχής.

Στην αυλή της κυρίας Αριστέας θα γνωρίσετε την πραγματική Κρητική Φιλοξενία που προτιμούν εκατοντάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο κάθε χρόνο.

Ένα αυθεντικό χαμόγελο και μία ζεστή υποδοχή είναι πάντα εκεί για σας και σας περιμένει!!!